SZÍNEK HATÁSA A
MEGJELENÉSÜNKBEN 2.

Akik már ismerik és követik munkánkat, tudják, nem az a célunk, hogy egy fénykép erejéig teljesen más embert formáljunk belőletek, hanem az, hogy megtanítsunk arra, hogyan hozzátok ki magatokból a legjobbat.

Épp ezért nem egy megszokott „előtte-utáni” (rossz megvilágításban, smink és frizura nélkül,  – majd fotóstúdióban, retusált  képen, profi sminkkel, csodás hajkölteménnyel és  designer ruhában) képeket láthattok tőlünk. Leginkább a modellek saját ruháival dolgoztunk, a hiányzókat a Cream-től  kölcsönöztük, ezúttal is köszönjük nekik.

Ahogy írtuk, már a fotózáson –  a színelemzés eredménye szerint – megörökítettük  a  modelleket  a számukra kevésbé előnyös  és  a színtípusuknak megfelelő színeikben.  A lányoknál a sminkeket is ennek megfelelően készítettük el.

Lássuk, mi lett az eredmény!

Első modellünknek Beának a meleg tónusú, „őszi”  színek álltak a legjobban (jobb oldali kép), a hideg tónusú „téli” tiszta élénk színek beszürkítették az arcát (bal oldali kép).

Kevésbé előnyös és előnyös színekben

Kevésbé előnyös és előnyös színekben

Mostani modellünknek Bettynek éppen ellenkezőleg, a hideg tónusú élénk színek állnak jól, mert ő egy tél típus. Saját ruháival szemléltetjük a színek hatását.

Betty sminkjében és ruhájában mindössze a színek különböznek. A bal oldali  képen ősz típusnak megfelelően sminkeltük, a jobb oldali  képen a saját színtípusának megfelelően, télnek.

Kevésbé előnyös és előnyös színekben

Kevésbé előnyös és előnyös színekben

Jól látható, hogy a meleg színek besárgítják, a hideg színek pedig üdévé, ragyogóbbá teszik az arcát. Ezáltal a megjelenés is sokkal harmonikusabb, és szebb lesz az összhatás.

Ugye, hogy milyen sokat jelent a megfelelő szín viselése?

Te tudod már, hogy milyen színtípusba tartozol? Ha még nem, keress bátran, segítünk!