SZÍNEK HATÁSA A
MEGJELENÉSÜNKBEN 1.

 A színek hatását bemutató fotósorozatunk első megjelenése:

Akik már ismerik és követik munkánkat, tudják, nem az a célunk, hogy egy fénykép erejéig teljesen más embert formáljunk belőletek, hanem az, hogy megtanítsunk arra, hogyan hozzátok ki magatokból a legjobbat.

Épp ezért nem egy megszokott „előtte-utáni” (rossz megvilágításban, smink és frizura nélkül,  – majd fotóstúdióban, retusált  képen, profi sminkkel, csodás hajkölteménnyel és  designer ruhában) képeket láthattok tőlünk.

Ahogy írtuk, már a fotózáson –  a színelemzés eredménye szerint – megörökítettük  a  modelleket  a számukra kevésbé előnyös  és  a színtípusuknak megfelelő színeikben.  A lányoknál a sminkeket is ennek megfelelően készítettük el.

Lássuk, mi lett az eredmény!

Első modellünk Bea, a 37 éves, kétgyermekes anyuka. Bár Bea legtöbbször ”téli”színekbe (hideg, tiszta élénk színek) öltözik, és sminkjét is ennek megfelelően készíti el, a színelemzés során egyértelműen kiderült, hogy nem tél, hanem ősz típus. Neki a meleg tónusú, őszi  színek állnak a legjobban, pl. barna, mustársárga, arany, tégla, rozsdabarna, páva kék, borsó zöld, olajzöld.

színek hatása

színelemzés színteszt

Bea sminkjében és ruhájában mindössze a színek különböznek. Az első képen tél típusnak megfelelően sminkeltük, a második képen a saját színtípusának megfelelően, ősznek.

Kevésbé előnyös és előnyös színekben

Kevésbé előnyös és előnyös színekben

Kivételt teszünk Beánál és smink nélkül is megmutatjuk most nektek, annak ellenére, hogy sminkeli magát. A smink nélküli állapothoz képest a színeiben kevésbé előnyös képek is nagy változásnak tűnnek, de az igazán harmonikus megjelenéshez – ahogy ezt az utolsó fotón is láthatjátok – a jó színhasználat sminkben és öltözetben egyaránt elengedhetetlen.

Smink nélkül, kevésbé előnyös színben - előnyös színekben

Smink nélkül, kevésbé előnyös színben – előnyös színekben