Rólunk

Küldetésünknek érezzük, hogy mindenkivel megismertessük a színek fontosságát az öltözködésben. A helyes színválasztás a megjelenés egyik legmeghatározóbb alappillére, ami nélkül a legtökéletesebb szabású és anyagú ruhákban sem fogunk jól kinézni. Saját színtípusát minden, a megjelenésére adó embernek (akár nő vagy férfi) ismerni kell, csakúgy, mint testalkatát és a számára legelőnyösebb ruhafazonokat is.

A tudatos szín- és fazonválasztással kialakított ruhatár rengeteg kombinációs lehetőséget kínál, így a megfelelő öltözék kiválasztása nem okoz fejtörést, legyen szó hétköznapi, üzleti vagy alkalmi megjelenésről.

Nem egy egyszeri átalakítást végzünk rajtad egy fotó erejéig, hanem segítünk megmutatni a legszebb arcodat, és átadjuk neked azt a tudást, melyet egyedül is alkalmazni tudsz majd a mindennapokban.

R Ó L U N K  Í R T Á K

színelemzés startmystyleszínelemzés startmystyleszínelemzés stírtmystyle

„Kedves Startmystyle, Drága Kata és Adrien!

Egy nagyon kedves barátnőmmel mentem el egy tanácsadásra hozzátok. Ezen az eseményen megismertem két imádni valóan tiszta lelkű hölgyet: Benneteket! Nagyon kedvesek voltatok és vagytok a mai napig! Sokat segítettetek hozzáértésetekkel, hogy megváltoztassam az öltözködésemet, hogyan használjam a színeket és melyik fazonú ruhák állnak jól, valamint erősítettétek az önbecsülésemet, önértékelésemet, önbizalmamat. Amikor segítséget kértem abban, hogy együtt válasszunk ruhát számomra, készségesen segítettetek. Úgy éreztem magam, mint a Micsoda nő című filmben a főszereplő hölgy. Lelkesen hoztátok, válogattátok nekem a ruhákat, melyeket alig győztem próbálni. Az egy nagyon szuper délelőtt volt! Bármikor fordulhatok hozzátok kérdéssel, önzetlenül segítetek. Az önzetlenség a mai világban nagy kincs, és ez a Ti birtokotokban van.
Nagyon megkedveltelek Benneteket és hálás vagyok a sok kedvességért és segítségért.”

Köszönettel: Bilik Erika

„Először is nagyon szépen köszönöm, amit értem tettetek, mert látássérültként nagyon nehéz segítség nélkül fazonban és színben hozzám való ruhát kiválasztani. Amíg titeket meg nem ismertelek, addig csak azt hallottam minden eladótól, hogy minden jól áll, csak vegyem meg, és néha beleestem abba a hibába, hogy rosszul öltöztem. A munkámból kifolyólag, mivel a Cegléd és Térsége Látássérültjeinek Egyesületének elnöke vagyok, bizonyos rendezvényeken a helyi Tv-ben kell megjelennem.
Mióta segítettetek, megjegyezték, hogy sokkal jobban öltözködöm. Nagyon szépen köszönöm. Puszi nektek!!!”

Nagy Emese CTLE elnök

„Kedves Kata és Adrien!

Épp a házassági évfordulónk ünneplése előtt találkoztam Veletek és teljesen elvarázsoltatok a profizmusotokkal, hozzáértésetekkel, segítőkészségetekkel, lelkesedésetekkel. Nagy türelemmel és hozzáértéssel válogattátok ki a nekem jól álló színeket. Segítettetek abban, hogy a nagy napra a legtökéletesebb színű és fazonú ruhát válasszam ki és még a kiegészítőkre vonatkozóan is elláttatok hasznos tanácsokkal. Hozzájárultatok ahhoz, hogy ezen a számomra oly fontos napon tökéletes legyen a megjelenésem.
Jó szívvel ajánlanálak Titeket mindenkinek! Nagy szeretettel gondolok Rátok :)”

Farkas Ildikó

„Köszönöm ezt a szép napot amit Veletek Töltöttem!
A boltokban már fele annyi idő alatt is ki tudom választani a típusomnak megfelelő ruhát. A színkártyáért pedig örökké hálás leszek, mert ha bizonytalan vagyok egy színnel, csak előveszem és tuti nem nyúlok mellé.
Egy picit újjászülettem a segítségetekkel. 🙂 Szóval köszönök mindent még egyszer! :)”

Fási Ágnes

„Kedves előadók társaságában fontos téma feldolgozása, meghallgatása. Hasznos információk átadása kötetlen elbeszélgetés folyamán. Egy előadás, ahol nincsenek korlátok, ahol mindenki szabadnak érzi magát. Egy céges csapatépítő rendezvény, ahol a tapasztalatok kicserélődnek humor és magas fokú szakmaiság keretében. Sikercsomag biztosítása, mely nemcsak az üzleti életben, hanem a mindennapokban is alkalmazható.”

 Kedves Kata és Adrien! Köszönjük! Üdvözlettel: a CBRE csapata

„Nagyon praktikus, hasznos tanácsokkal láttatok el, nem csak a színeket illetően, hanem a ruhavásárlással kapcsolatban is, tudom mire figyeljek,  ha öltönyt próbálok, vagy éppen inget veszek. Mivel üzletemberként sokat utazom, fontos volt, hogy egy jól variálható, de nem túl sok darabból álló ruhatáram legyen, amihez remek tippeket adtatok. Minden kérdésemre választ kaptam, köszönöm a profi munkátokat. Minden, öltözködésére adó férfitársamnak csak ajánlani tudom,  hogy kérjen tanácsot Tőletek.”

Udvarhelyi Péter, manager

„Kedves Kata és Adri!

Már az első találkozásunkkor elvarázsoltatok a letisztult, harmonikus megjelenésetekkel, és a lelesedéssel, amivel az öltözködésről, a színekről, a divatról, az etikettről meséltetek. Rögtön tudtam, hogy ezt „én is szeretnéééém”:)

Hatalmas élmény volt a színelemzés, ahol teljes figyelmetekkel és szakértelmetekkel fordultatok felém és mutattátok meg, hogy milyen sok múlik az árnyalatnyi különbségeken. Nagy meglepetés volt számomra a végeredmény, sikerült kicsit összekavarnotok, de néhány nap és némi kísérletezés után rá kellett jönnöm, hogy mennyivel élénkebb a megjelenésem, ha a nekem megfelelő színeket választom.

Kell még egy kis idő, hogy a jól megszokottat elengedve kialakuljon a magabiztosságom, de máris sokkal tudatosabb vagyok a színek használatában. Azon kívül, hogy a bókok számában is jól mérhető a különbség, remek móka a színekkel játszani:)

  Köszönöm Nektek, hogy segítettetek megtalálni a színeimet!”  

Ági

„Nagyon köszönöm nektek a meglepő élményt nyújtó színelemzést! Azóta többször mondják, hogy ragyogok, jobban érzem magam a ruháimban, energiát adnak a nekem való színek! A tükör is jobb barátom lett! Szívből ajánlom mindenkinek!”

Papp Szilvia, Magyar nyelv- és irodalom tanár

„Kislányok, a PROFI munkátok és az odaadó, szeretet teljes, türelmes hozzáállásotok nélkül nem sikerült volna ilyen jól a rendezvény, személyes kedvenceim vagytok és tudjátok, imádlak benneteket!”

Fekete Kata, Miss Dundi és Dögös 2015 versenyzője

„Amióta tudom, hogy milyen színtípus vagyok azóta nem vásárolok felesleges ruhákat! Tudom már azt is, hogy a barna színben miért nem éreztem jól magam sosem. Nagyon érdekes és jó móka ez szín-típus elemzés. Jobban megismertem magam az öltözködés terén is. Nagyon hálás vagyok a sok hasznos tanácsért! Köszönöm Nektek StartMyStyle csapat!!! nagy puszi!”

Fischer Veronika, Vero Photo

Sosem hittem volna, hogy a férjemnek igaza volt és tényleg öreglányosan öltöztem 🙂 De valaki megmutatta nekem mi áll jól 😉 Mint kiderült, nem elég, hogy a színeket rosszul választottam ki majd válogattam össze, de még a fazon sem volt jó… pfú. Jöhet a színekben és stílusban is más verzió(m)! Köszi szépen StartMyStyle!!! Nem elég, hogy fel lett nyitva a szemem, de még időtöltésnek is nagyon-nagyon kellemes volt a munka 🙂 Sok-sok sikert Nektek! Remélem sok más hölgynek/lánynak is tudtok segíteni és ugyanolyan nagy örömöt szereztek nekik, mint nekem. Köszönöm! Puszi!

Király-Weisz Judit

Péntek délután találkoztam két fantasztikus hölggyel, akik segítettek a színek világában eligazodni!! Színelemzésen voltam… ahol megállapították, hogy milyen típus vagyok.. Tél-ősz.. tavasz – nyár.. stb… Tanácsokat kaptam milyen színű – fazonú ruha az ami jól áll Nekem… hol kell picit „csalni”.. hogy előnyös legyen a ruci rajtam!! Hogy tudok a saját stílusomnak megfelelően öltözködni..hogy kicsit magabiztosabban, érezzem magam.. 😉 Természetesen a ruhatáramat nem tudom egyből lecserélni, de most már tudom, hogy hogyan, mi alapján tudom össze válogatni az előnyösebb darabokat!
Tanácsot kaptam a hajam, a sminkemmel kapcsolatban!! Rengeteg kérdésem volt, és türelmesen válaszoltak.. segítettek!!
Iszonyatosan jól éreztem magam!! Köszönöm szépen Adrien és Kata !!
A Férjemet és a 13 éves lányomat is el fogom vinni, mert a férfiaknak is szükségük van egy ki segítségre, illetve a lányomnak is , hiszen még most van kialakulóban az egyénisége! Mennyivel könnyebb lesz már Neki az öltözködést illetően! Még egyszer köszönöm a lehetőséget!! 🙂
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Menjetek el egy tanácsadásra!! 🙂 Fantasztikusan fogjátok Magatokat érezni!!

Ivánné Kósa Erika

Nagyon jól éreztem magam veletek, és köszönöm, hogy egyre magabiztosabban mozgok a saját színeim körében. Tényleg rengeteget számít és most már ezzel a tudással felvértezve sokkal könnyebben fogom kiselejtezni a ruhatáramat.

Juhász Anikó

Én, mint állandó kétkedő teljes meggyőződéssel állítom már, hogy a színek hatalma óriási!
Erre a StartMyStyle csapata tanított meg, tudatosabban, gyorsabban és sokkal kevesebbet költve vásárolok magamnak ruhát, kiegészítőt és néhány ellopott infó alapján a szeretteim tipusát is igyekeztem megfejteni, így az ő ajándékaik is sokkal tudatosabbak, jobban eltaláltak azóta!
Szeretem a színeimet, magabiztossá tesznek és bizony visszanézve régebbi képeket látom csak igazán, mennyire igaz az, amit a Hölgyektől tanultam!
Köszönöm Nektek!

Palánszky Nóra

Meglepett a tanácsadás eredménye, hogy kevert típus vagyok, és hogy vannak olyan színek, amiket korábban hordtam, pedig kár volt….Sosem gondoltam volna, hogy ennyit számítanak a jól kiválasztott színek, és azt sem, hogy különösebb gond nélkül, könnyedén meg tudok válni a hozzám nem passzoló ruháimtól! Öröm volt adni! A színpaletta mindig nálam, így magabiztosan tudok vásárolni azóta. Köszönöm, örök hála!

Orosz Viktória

Szülinapi ajándékként ajándékoztam meg magam a színtanácsadással: újabb lépés az önismeret útján! AHA élmények a helyes színekkel, megkönnyebbülés másnap a szekrény előtt.
Köszönöm Kata és Adrienn, a támogató, „baráti” tanácsokat, hogy egy percig se éreztem azt, hogy na eddig „rosszul csináltad”, hanem rávezettetek a helyes irányra!
Köszönöm! Mindenkinek ajánlom!

Váczi Orsolya

Amióta segítettetek a megfelelő üzleti ruhatáram kialakításában is – amit színekben és fazonokban abszolút magaménak érzek – a fellépésem sokkal magabiztosabbá, az üzletkötéseim pedig mérhetően eredményesebbé váltak. Az igazi elismerést olasz partnereim dicsérete jelentette.
Nagyon köszönöm a profizmusotokat!
Sosem gondoltam volna, hogy mennyire komoly jelentősége van az üzleti világban a harmonikus és stílusos megjelenésnek.

Kocsis Imre

Amióta a startMYstyle-nak köszönhetően részt vehettem egy izgalmas utazáson a színek világába, másként nézek a ruhákra. A sajátjaimra és az üzletekben lévőkre is. Köszönöm hogy megmutattátok, hogy egy árnyalatnyi különbség a ruhán, milyen sokat jelent az arcunkon. És nem mindig az a jó színválasztás, ami a legjobban tetszik a fogason, érdemes legalább magunkhoz fogni és belenézni a tükörbe. Régebben, ha nem volt konkrét elképzelésem, sokszor be se mentem egy olyan üzletbe ahol színenként voltak kirakva a ruhák, mert nem tudtam hol is kezdjek keresgélni. Most már tudom merre induljak. Köszönöm Nektek.

Feldmann Zsuzsa

Nagyon jól éreztem magam veletek, és köszönöm, hogy egyre magabiztosabban mozgok a saját színeim körében. Tényleg rengeteget számít és most már ezzel a tudással felvértezve sokkal könnyebben fogom kiselejtezni a ruhatáramat.

Juhász Anikó

Nagyon profik és nagyon kedvesek.

Rácz Györgyi