ÜVEGÉKSZEREK
TÉL-NYÁR TÍPUSNAK

Elérkeztünk 2. színtípusunk, a TÉL-NYÁR bemutatásához, amihez továbbra is a Faludi G ékszereit hívjuk segítségül. Nézzük, milyen színvilág is jellemző erre a típusra?

tél-nyár típus ékszerek

A tél típusok közül a tél-nyár az igazi „hideg” színtípus. Színeinek kontrasztjai számukra intenzív élénkséget, tisztaságot adnak, melyek oly ragyogók, jegesek és tiszták, mint a szikrázóan felragyogó, hideg téli tájé. Megjelenésükkel mindig képesek figyelemfelkeltő, meghökkentő hatást létrehozni.

tél-nyár kép

Tökéletesen áll nekik a fekete, a fekete-fehér, vagy a hidegfényű, kristályhatású, jégcsapszerű csillogás, mely egy üvegékszerrel még drámaibb, extravagánsabb külsőt kölcsönöz. Ennek a színtípusnak minden szín jól áll, ami más típusnak harsány, mert élénkségét a fagyosan vakító árnyalatok, ill. intenzív, erős színek adják. Színei között megtaláljuk a sötétkéket, szürkéskéket, grafitszürkét, a jeges rózsaszínt, pinket, lilát, vízkéket, málnapiros,- ill. tűzpirosat, fenyőzöldet, fehéret, feketét, szilvakéket, liláskéket, citromsárgát, és a fukszia vagy magenta élénkebb, bujább változatát.

tél-nyát típus ékszer

Mivel a tél típust a feltűnő ellentétek teszik különlegessé, ruházatukkal és a jól megválasztott ékszerekkel energikusságot, dinamizmust sugározhatnak, sőt újraértelmezést adhatnak egy szürke, fehér vagy fekete összeállításnak is. Akik a tél-nyár színtípusba tartoznak, bátran kísérletezzenek a színekkel, akár a komfortzónából való kilépés árán is, mert lenyűgöző lesz az összhatás!

Ha bővebb ismereteket szeretnél szerezni a színtípusodról, böngéssz weboldalunkon vagy keress meg minket és látogass el hozzánk! Szerdánként (12-19h-ig) megtalálsz minket a Faludi G shoowroom-jában (1067 Budapest, Eötvös u. 27. (2-es kapucsengő), ahol élőben is felpróbálhatod az ékszereket és beszélgethetsz velünk színes dolgokról.

Meglepetéssel készülve, szeretettel várunk!