ÜVEGÉKSZEREK
TÉL-TAVASZ TÍPUSNAK

Az ékszerek meghatározó kellékei öltözködésünknek, szerepük túlmutat az egyszerű kiegészítői funkción. Stílusunk kifejezésének remek eszközei lehetnek, ezért érdemes  különös figyelmet fordítanunk rá. Egy jól kiválasztott ékszer szépíti a megjelenésünket, hangsúlyozza és egyedivé varázsolja egyéniségünket.

6rt8yusr

Az ékszer választásnál nagyon fontos szempont, hogy milyen színtípusba tartozunk, milyen a testalkatunk és stílusunk. Ennek tudatában már sokkal egyszerűbb lesz a választás és biztos a siker.

Hogy a választást megkönnyítsük, különleges sorozatot indítunk útjára.  Az év minden hónapjában a 12 színtípusra jellemző színeket ékszereken keresztül mutatjuk be. Ehhez egy csokorra valót a Faludi G  egyedi tervezésű kollekcióiból gyűjtöttünk össze.

Elsőként a Tél-Tavasz színtípusból adunk egy kis ízelítőt, mely a legélénkebb, legkontrasztosabb, legizgalmasabb színvilágot hozza a tél színeiből. A tavasz romantikájával keveredik a tél színpadias stílusa. Nagyon jól áll ennek a típusnak a fekete mellett a jeges szürke, a türkiz, a zöld, az ibolyakék, a kékes hatásokat felerősítő élénk rózsaszín, és a napsárga. A hófehér, és az élénk lila mellett a piros kissé melegbe hajló árnyalata teszi igazán üdévé a megjelenést. Bátran viselhet kettőnél több kontrasztost színt is egyszerre! Ez a nyaklánc mintha csak neki készült volna.

színelemzés faludi g ékszerek

Ezeken a csodás színtónusú üvegékszereken a fény nagyon szépen megtörik, a tél ragyogó, jeges csillogását felidézve. A természetes szépséget hangsúlyozza és harmóniát teremt a tavasz-tél színtípusúak megjelenésében a fekete és türkiz kombinációja, mely a legegyszerűbb ruhákat is feldobja. Ha ügyesen kombináljuk a kiegészítőinket, ugyanazzal a ruhával más-más hatást is eltudunk érni.

ékszerek színtípus szerint

Ha bővebb ismereteket szeretnél szerezni a színtípusodról, böngéssz weboldalunkon vagy keress meg minket és látogass el hozzánk! Örömmel tájékoztatunk arról, hogy februártól, szerdánként (12-19h-ig) megtalálsz minket a Faludi G shoowroom-jában (1067 Budapest, Eötvös u. 27. (2-es kapucsengő), ahol élőben is felpróbálhatod az ékszereket és beszélgethetsz velünk színes dolgokról.

Meglepetéssel készülve, szeretettel várunk!