SZÍNEK HATÁSA A
MEGJELENÉSÜNKBEN 3.

Akik már ismerik és követik munkánkat, tudják, nem az a célunk, hogy egy fénykép erejéig teljesen más embert formáljunk belőletek, hanem az, hogy megtanítsunk arra, hogyan hozzátok ki magatokból a legjobbat.

                                         startmystyle színtanácsadás                Épp ezért nem egy megszokott „előtte-utáni” (rossz megvilágításban, smink és frizura nélkül,  – majd fotóstúdióban, retusált  képen, profi sminkkel, csodás hajkölteménnyel és  designer ruhában) képeket láthattok tőlünk. Leginkább a modellek saját ruháival dolgoztunk, a hiányzókat a Cream-től  kölcsönöztük, ezúttal is köszönjük nekik.

Ahogy írtuk, már a fotózáson –  a színelemzés eredménye szerint – megörökítettük  a  modelleket  a számukra kevésbé előnyös  és  a színtípusuknak megfelelő színeikben.  A lányoknál a sminkeket is ennek megfelelően készítettük el.

A színtípus szerinti öltözködés a férfiaknál is ugyanolyan fontos, mint a nőknél. Kedves Urak, a ti megjelenéseteknél is kulcskérdés a megfelelő színhasználat.

Péter, annak ellenére, hogy meleg, barna szemei vannak, hideg színtípusú, ami azt jelenti, hogy a színek hideg tónusa áll neki a legjobban. A képen is jól látható, hogy a meleg tónusú színek (barack, barna) besárgítják, a hideg színek pedig üdévé, fiatalosabbá teszik az arcát. A színtípusának megfelelő színeiben harmonikussá válik a megjelenése.

előnytelen színekben  I      előnyös színekben

előnytelen színekben                                                                                       előnyös színekben

Azt, hogy melyik színtípusba tartozol, egyértelműen csak színelemzéssel lehet meghatározni. Fordulj hozzánk bizalommal, mi biztos szakértelemmel segítünk neked!