SZÍNEK ÉS
SZAVAK

„Színek és szavak- Ilyennek látlak, és ezt gondolom rólad”

Izgalmas és különleges programsorozatra invitálunk, melyen garantált a könnyed kapcsolatteremtés és a jó hangulat.

StartMyStyle első benyomás

A program lehetőséget nyújt arra, hogy játszva, lépésről lépésre egyre többet tudjunk meg egymásról és saját magunkról, az első benyomás fontosságának, az „én” varázsának a színek hatásain túl a szavak érzelmi reakcióinak őszinte használatával.

StartmystyleSok-sok titkot elárulunk arról, milyen hatással vannak ránk és környezetünkre a színek, és mennyire fontos szerepük van megjelenésünkben. Már önmagában a színek megválasztásával is harmóniába tudjuk hozni külsőnket, melynek az első benyomásnál (is) óriási szerepe van. Átlagosan 7-10 másodperc alatt alkotunk véleményt valakiről.

NándivElső szavaink, kérdéseink arról árulkodnak, hogy miképp gondolkozunk, mik foglalkoztatnak bennünket. Szavaink, melyeket ha jól választunk és formálunk, segítenek a könnyed, de mégis mély emberi kapcsolatok kialakításában.

A siker kulcsa, hogy felismerjük és tudjuk, hogy kik vagyunk, és mit akarunk üzenni a környezetünknek.

David Swanson amerikai író szavaival élve:

„Soha nem kapsz második esélyt, hogy jó első benyomást kelts.”

A Miitt.hu oldalon tudtok regisztrálni, és utána a programunkra is, „Színek és Szavak – Ilyennek látlak, és ezt gondolom rólad” címmel. 2017. Július 18-án Szentes Nándor fejlesztő trénerrel közösen 18:30-kor kezdünk.

A program után kötetlen közös vacsorázásra, beszélgetésre van lehetőség a helyszínen.

Játékos, vidám, és nagyon tartalmas estékre várunk Benneteket!
Adrien, Kata, Nándi