MILYEN LEGYEN
A FÜRDŐRUHÁM?

Egyrészes vagy kétrészes? Pánt nélküli vagy pántos? Háromszög, fodros, szivacsbetétes, retro, felemás, megkötős, oldalt húzós, mintás, élénk esetleg fekete?

Nagy dilemma szokott lenni a fürdőruha választás, ezért most leszűkítjük a fürdőruha kínálatot azokra a fazonokra, amik a legelőnyösebbek számodra. Ehhez mindössze csak azt kell tudnod, hogy milyen a testalkatod.

Körte alkat

A tökéletes fürdőruha kulcsa az, hogy hogyan egyensúlyozza az arányaidat. Ez esetben a popsit és a combot, mivel ennél az alkatnál az alsótest jóval hangsúlyosabb. Neked a felső testedet kell kiemelned. Egy szép dekoltázs vagy egy szemet gyönyörködtető top eltereli a figyelmet az alsó területről. A minták, nyomatok lehetőleg ide kerüljenek. A nyakba akasztós darabokat Neked tervezték.

Úgy is trükközhetsz, hogy különböző színű felsőt és alsót választasz. Például egy sötétkék alsóhoz egy élénk színű felsőt (színtípusodnak megfelelő színekből).

 

Sportos alkat

A Te esetedben a fürdőruha szabásával és mintáival lehet lágyítani, nőiesíteni a sportos alakod, akár merész nyomatokkal, díszítésekkel, fodrokkal.

A mellnél ráncolt, húzott, díszített, fodros darabok a befutók. Az oldalt megkötős alsók nagyon jól állnak. Bátran viselhetsz öves fazont is. A trikinit pedig kifejezetten Neked ajánljuk , hiszen szépen íveli a derék-csípő vonalat.

 

Alma alkat

Ha a pocidat szeretnéd takarni, akkor jó megoldás az egyrészes fürdőruha. Egy picit lazább viseletet ad a tankini. Ez egy olyan kétrészes szett, aminél a felső egy fürdőruha anyagból készült melltartórésszel ellátott trikó. Abban az esetben, ha a „hagyományos” kétrészes mellett döntenél, akkor magasított derekú alsót válassz!

 

Homokóra alkat

Tökéletes arányokkal rendelkezel, így szinte bármely fazon közül választhatsz. Ha telt keblű vagy, akkor érdemes kosaras melltartófazont keresned, ha kisebb a melled, akkor az egyenes szabású felsőrészeket is bátran hordhatod. A derekadat ne takard el bő, laza esésű felsőkkel.

                                                                                                                                                                    Telt alkat

Hangsúlyozni kell a szép gömbölyű formáidat, ezért a megfelelő fazon kiválasztása nagyon fontos. Nyugodtan hordhatsz bikinit, tankinit és egyrészes fürdőruhát is.

A Te méretedben is meg lehet találni az alkatodhoz legjobban illőt. Létezik karcsúsított egyrészes, mely optikai nyújtást ad. Vannak olyan tankini felsők, melyek az alsó rész fölé laza eséssel érnek, így nem feszülnek a pocidra. Az aszimmetrikus megoldások (pl. deréknál egyik oldalt húzott) elterelik a figyelmet a “kényes” pontokról.  Figyelj a fürdőruha anyagára is. Spandex vagy nylon  keveréke megfelelően rugalmas és még kényelmes is.

Karcsúsító színek Nagy mellek

Hogy minimálisra csökkentsük a hangsúlyt a mellkason, kerüld a fodros, díszített és pánt nélküli felsőrészeket, hiszen ez a kisebb mellűeknek áll jól! Dús keblek esetén fontos az erős tartás, így figyelj a merevítésre és pánt tartására.

Kis mellek

Bátran viselhetsz pánt nélküli felsőket. Ha egy picit „csalni” szeretnél, akkor keresd a szivacs-, vagy szilikon betétes változatot.  A háromszög fazont kis szivacsbetéttel ajánljuk. A teltebb hatás kedvéért választhatsz keresztbe csíkozású, középen pántos, húzott, fodros, rojtos vagy díszített felsőket is.

small-bust-400x400

Ha széles csípővel rendelkezel, a tanga fazonú alsókat Neked nem ajánljuk. Lehetőség szerint fodros alsót se válassz!

Ha rövid a derekad az alábbi fazonok közül válogathatsz.

Mindenki számára, Neked is meg lehet találni a tökéletes fazont. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen ma már minden alkatra találhatunk megfelelő fürdőruhát. Rengeteg különböző fazon, szín áll rendelkezésünkre, széles árkategóriában, csak bírjunk belőle választani 🙂