Fecske vagy
Boxer?

Örök dilemma a férfiaknál, hogy ki melyiket részesíti előnyben. Annak ellenére, hogy boxerből adnak el többet a világon, a nők többsége vonzóbbnak tartja a slippet, vagyis a fecskét.

Szakértői szemmel elmondhatjuk, hogy kinek melyik fazon áll jól, az attól függ, hogy milyen az illető férfi alakja. Alacsonyabb, esetleg rövidebb lábú férfiaknak kifejezetten előnyös a fecske fazon, hiszen optikailag nyújtja a lábat. Magas, vékony férfiakon pedig a feszes boxer mutat a legjobban.

Az esztétikai szempontokat és sztereotípiákat felülírhatja a kényelem és egészségügyi kockázat, ezért a legfontosabb, hogy bármilyen fazonú is az alsónadrág, a mérete, szellőzése, nedvesség elvezetése megfelelő legyen.

Vajon miért fecske a fecske és boxer a boxer?

A fecske sokáig maga volt A Fürdőnadrág. Az ötvenes évek eredeti fecskéjének jellegzetessége a középen végigfutó fehér csík volt, ami emlékeztetett a fecske madárra (farkára), így a hatvanas évek címerállata nem csak a presszók és a cigaretta névadója lett, hanem az alsónadrágé is, ami azóta is megmaradt a köznyelvben.

A boxert kezdetben bokszolók viselték a ringben, aztán a harmincas években megreformálta a fehérneműpiacot, amelynek sikere azóta is töretlen.

A testalkatod, a praktikum és a kényelem persze együtt segítenek a döntésben. Ha bizonytalan vagy testalkatodban, az öltözködési tanácsadásunk után egyértelmű lesz a választás.