Faludi G és
Jimmy Choo

crystallo3-b Jimmy Choo, a világ egyik leghíresebb cipőtervezője, a globális divatipar egyik legbefolyásosabb alakja, felfigyelt Faludi G legújabb Crystallogenesis nevű luxuskollekciójára és meghívta a gazdasági és kulturális jelentőséggel is bíró, KL Alta Moda nevű high fashion eseményre Kuala Lumpurba, ahol egyedüli magyar márkaként képviseli Magyarországot.

Final.FaludiG.lookbook4

A Faludi Gabriella által 2011-ben alapított Faludi G egy dinamikusan fejlődő, exkluzív magyar ékszermárka, mely filozófiájának  és tervezési koncepciójának középpontjába a szépség élvezetét mint önmagán túlmutató esztétikai élményt helyezigyűrűk kicsi

Az általa készített egyedi ékszerek előállításában szívesen alkalmaz innovatív formai és technikai megoldásokat, amelyek különös szín és formavilággal párosulnak. Ezek nyomán születnek meg a különleges hangulatú, nőies luxust árasztó ékszerek.

crystallo2-b

Az ékszerek elkészítése aprólékos precizitású, kizárólag kézzel készülnek a tárgyak. Ennek a folyamatnak a mottója a Tízezer Érintés, mely azt mutatja meg, hogy hányszor kell egy ékszert, az azt felépítő darabokat kézbe venni az elkészítés során, mire a kész darab a dobozba kerül.

l5k-b

A kreációk megalkotásánál fontos szerepet játszanak a nőiséginterpretációk, az ékszerek továbbá hozzájárulnak a fenntartható világ építéséhez is: a műhelymunka során adódó üveghulladék visszaépül a kreatív folyamatokba.

Final.FaludiG.lookbook5

A csodálatosan szép ékszerek minket is lenyűgöznek. Gabi munkáját folyamatosan követjük, büszkék vagyunk rá és gratulálunk a sikereihez!

Ezek az exkluzív és maradandó ékszerek igazán stílusossá és egyedivé varázsolják viselőjüket, kihangsúlyozva annak szépségét és különlegességét.

Amennyiben hideg színtípusba tartozol (TÉL, NYÁR) ennek a kollekciónak bármelyik darabja fantasztikusan áll neked! Természetesen Faludi G  ékszeri között minden színtípusba tartozó hölgy talál magának különleges darabot, melynek kiválasztásában mi örömmel segítünk.

Faludi G