Ez 2019
divatszíne

startmystyle

Folyamatosan változó, egyre inkább elidegenedő világunkban napról-napra szükségünk van egymásra, a barátságra, az emberi kapcsolatok melegségére.

Az idei év meghatározó színárnyalata, a korallzátonyok ihlette “living coral” (élő korall) nem véletlenül lett 2019. hivatalos színe. Ahogy felborult a természet egyensúlya, benne a korallzátonyok pusztulása nemcsak a tengeri élővilágot, hanem emberek millióinak megélhetését is veszélyezteti, védelmük tehát egyre fontosabb

A korall meleg tónusai, aranylóan narancsos színvilága olyan finomságot és lágyságot, ugyanakkor élénkséget áraszt, ami optimizmust, könnyedséget, vitalitást, lendületet hoz életünkbe.

Living Coral

Ruhaválasztáskor figyeljünk arra, hogy ez a szín alapvetően csak a tavasz színtípusba tartozóknak áll jól! Megjelenésük üde és friss lesz, bármelyiket is választják a romantikusan finom, hol barackos, hol púderes, hol narancsosabb árnyalatból. Szinte bármelyik színükkel kombinálhatják a palettájukról.

A többi színtípusnak sem kell feltétlen lemondani erről a gyönyörű színről, viszont arra oda kell figyelni, hogy a szín távol legyen az arcuktól és inkább csak kiegészítőkben (cipő, táska) jelenjen meg. A tél színtípusok elsősorban feketével, fehérrel, sötétkékkel, fenyőzölddel, akár lilával, a nyár színtípus képviselői szürkével, világoskékkel, törtfehérrel, ősz típusoknak leginkább sötétebb tónusú, meleg zöldekkel ajánljuk.

Living Coral

Ha a tavaszi megújulással te is felfrissítenéd a gardróbodat, keress bennünket bátran!