A DIVATVILÁG 2015-ÖS
KEDVENC „ITALA”

1990 óta minden évben a Pantone megválasztja A DIVATVILÁG 2015-ÖS KEDVENC “ITALA”
az év színét. A vezető szín a női és férfi ruhákon
túl kihatással van a szépségipari és a lakberendezési termékekre is, ezért elmondhatjuk, hogy a  világ összes tervezője nagy várakozással tekintett a decemberi bejelentésre.

A 2015-ös évben a Marsala  – nevét a szicíliai vörösbortól ”kölcsönözte” – kapja a kitüntetett figyelmet. Ez a meleg, földes, vörösesbarnás árnyalat a cég sajtóközleménye szerint „magabiztosságot és határozottságot áraszt, hiszen erősíti a testet, a lelket és a szellemet. Ez a természetben is megtalálható szín, mely a borpárlathoz hasonlóan egy ízletes és tápláló gazdagságot hordoz magában, finoman csábító árnyalat, mely melegével átölel.”

MARSALA

Önmagában is nagyon szép, de jól kombinálható más színekkel is. Nők és férfiak is egyaránt bátran viselhetik. Matt felületeken természetességet, fényes anyagokon pedig csillogást és luxust sugároz.  A semleges színeket nagyon szépen hangsúlyozza.

Már megcsodálhatjuk a híres divatházak  tavaszi kollekcióit bemutató ruháin és kiegészítőkön.

Ha tetszik a szín, mielőtt még beszereznénk belőle néhány ruha darabot, nézzük meg, hogy jól áll-e nekünk. Jelen esetben van egy jó hírünk. Mivel ez az árnyalat hideg és meleg színekkel is egyaránt jól társítható, így a kiegészítőkkel játszva még az is hordhatja, akinek nem biztos, hogy önmagában olyan jól áll. 

 

pantone-mMARSAL