DIVATBEMUTATÓN
DOLGOZTUNK

divatbemutató

Örülünk, hogy stylistként részt vehettünk az első magyarországi second hand-es divatbemutató létrehozásában.

Nagyon élveztük ezt a munkát. Célunk volt – többek között – bemutatni azt, hogy mennyire különbözőek vagyunk mi emberek és nem csak a vékony modelleket lehet és kell jól öltöztetni.

5

Minden esetben igyekeztünk figyelembe venni fellépő modelljeink testi adottságait, egyéniségét és ez alapján választottuk ki a megfelelő ruhákat. Igazán izgalmas volt 18 különböző testalkatú embernek 72 szettet összeválogatni egy üzletből.

divatbemutatódivatbemutatóA bemutatót 4 fő téma köré építettük. A“laza”, hétköznapi viseleteknél hangsúlyt kapott a bőr, a szőrme, valamint a kötött, mintás darabok. A még hidegebb napokra gondolva téli kabátok következtek, melyek között a most ismét divatos, színes szövetkabátok domináltak. Az irodai viseletnél  a hölgyeknél a kosztümök helyett a ruhákat részesítettük előnyben. Az utolsó szekcióban is igyekeztünk különböző stílusú elegáns és báli ruhákat felvonultatni.

divatbemutató

Egy élmény volt együtt dolgozni a Cream menedzsmentjével és dolgozóival, valamint a lelkes modellekkel – többek között a Dundi és Dögös Szépségverseny nyerteseivel -, Orosz Ivett profi sminkessel és Horváth Sasa mesterfodrásszal. Ezúton is köszönjük a munkájukat.

divatbemutatódivatbemutató

Mi magunk is gyakran vásárolunk second hand-ből, az este folyamán viselt ruhánkat is innen választottuk. Figyelünk a környezetünkre (a ruhagyártás az egyik legszennyezőbb iparág) illetve a vásárlással közvetett módon karitatív tevékenységet is támogathatunk és ez jó dolog (jellemzően jótékonysági szervezetek gyűjtéséből kerül a kereskedők felé a ruha) Nem utolsó sorban, egészen különleges darabokat lehet találni kedvező áron ezeken a helyeken.