CSÍPŐs
KÉRDÉS

muffinMint oly gyakran, a legutóbbi tanácsadásunk során is felmerült a csípőnadrág kérdés, ezért is döntöttünk úgy, hogy írunk róla.

Réka évek óta ilyen típusú nadrágot választ annak ellenére, hogy nem érzi magát igazán jól benne, nem tud elszakadni tőle, mert mindenkin ezt látja, és ez a fazon tetszik neki a legjobban. De vajon ez áll Rékának a legjobban?

Homokóra alakja van, ami azt jelenti, hogy a váll és a csípő szélessége közel azonos, a dereka pedig jelentősen karcsúbb. A legideálisabb női alkat. Rékán éreztük, hogy meglepődött a hallottakon. “Ezt még nem mondta nekem senki!” Egy cseppet sem csodálkoztunk, hogy amit az alkatáról mondtunk, az mind újdonság volt neki, hiszen az a zsákruha és  a túlméretes kardigán, amiben fogadott minket, tökéletesen eltakarta a szép formáit.

Réka derekát és nőies alkatát leginkább magas derekú nadrágokkal lehet hangsúlyosabbá tenni. A csipőnadrág előnytelen számára. Még erősebbé teszi csípőjét, a legkisebb zsírpárnákat is felgyűri, ha pedig leül benne, kint van az egész dereka, másról nem is beszélve. Nem volt egyszerű rávenni, hogy próbáljon fel egy klasszikusabb, magasabb derekú nadrágot, de a próba során végleg meggyőztük, mivel a tükörben látottak önmagukért beszéltek.

Nem kell mindig vakon követnünk az aktuális trendet, mindenképp érdemes kipróbálni az újdonságokat, de legyünk magunkkal szemben kritikusak és ha picit is elbizonytalanodunk, inkább maradjunk az alkatunknak megfelelő fazonoknál, még ha ez több keresgélést is igényel. Ha feltétlenül divatkövetőek szeretnénk lenni, akkor az aktuális színekkel játsszunk.

A félreértést elkerülve kijelentjük, hogy nem vagyunk csípőnadrág ellenesek, sőt van olyan alkat, melyhez kifejezetten ezt a fazont ajánljuk. Leginkább a magas, vékony testalkatú, sportos nőkön és “úszógumi” nélküli férfiakon mutat a legjobban.